Tuinonderhoud

Geen tuin kan zonder tuinonderhoud!

Welke keuze u ook maakt, een aangelegde tuin verdient een goede nazorg. Door jaarlijks een deskundige onderhoudsbeurt van uw tuin te laten uitvoeren bent u verzekerd van jarenlang tuinplezier.

Dit kan op verschillende manieren worden ingevuld. Hierbij kan gedacht worden aan incidenteel onderhoud, voorjaarsonderhoud, najaarsonderhoud, structureel onderhoud etc. Dit kan eventueel in de vorm van een onderhoudscontract. Hierbij maken we duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. Periode hierbij is altijd in overleg.

Wij volgen het volgende stappenplan:

 

1

Stap 1: Uw wensen

We brengen uw onderhoudswensen in kaart. Vragen waarop we een antwoord zoeken zijn: Wat gaan we voor u doen, op welke momenten van het jaar voeren we dit uit en hoe vaak komen we bij u langs om dit uit te voeren? Hierbij kan onze rol variëren van het uitvoeren van volledig onderhoud van uw tuin tot slechts een ondersteunende rol hierin.

 

2

Stap 2: Offerte

We brengen een duidelijke en heldere offerte uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hierbij is er vanzelfsprekend de mogelijkheid om de werkzaamheden eens per maand in rekening te brengen.

 

3

Stap 3: Genieten!

Wij verzorgen conform de afspraken het onderhoud, zodat u zorgeloos kan genieten van uw tuin.

Wij houden van een duidelijk aanpak, ook bij het onderhoud, zodat u weet waar u aan toe bent. De werkzaamheden die bij onderhoud door ons worden uitgevoerd zijn bijvoorbeeld het snoeien van bomen, windsingels, fruitbomen, sierheesters en hagen. Maar ook het kappen van bomen, grasmaaien, bemesten, onkruidbestrijding en het schouwen van sloten behoort tot ons takenpakket.

Let op!
Informeer eens naar ons onderhoudsplan. Het onderhoudsplan is mogelijk vanaf twee keer per jaar (voor groot onderhoud) tot tweewekelijks onderhoud.
(Groot) onderhoud aan uw tuin is eveneens mogelijk tijdens uw vakantie! De overlast is voor u hierdoor minimaal en na uw vakantie heeft u in ieder geval geen werk in uw tuin.
Dit alles is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

 

 

 

Let op!
Informeer eens naar een onderhouds plan.
Mogelijk vanaf 2x per jaar groot onderhoud tot 2-wekelijks onderhoud.
Of tijdens uw vakantie! Neem contact op…

 

Wij houden van een duidelijke aanpak, ook bij het onderhoud, zodat u weet waar u aan toe bent.

Dit alles is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven en overheden.

Informeer naar de mogelijkheden.